Οριστικό του Κολοβού

Νίκος Τσιώκος
Οριστικό του Κολοβού

bet365

Οριστική είναι η παραχώρηση του Δημήτρη Κολοβού με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο και απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Κολοβός. Ο 21χρονος επιθετικός μέσος επιθυμούσε να επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη και αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους» στους «κυανέρυθρους».

Μάλιστα, όπως προκύπτει από την πλευρά των Πειραιωτών, είναι οριστικό και απομένει μόνο το τυπικό σκέλος για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του. Άλλωστε, ο Κολοβός βρέθηκε και στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης στο ματς με τον Εργοτέλη μαζί με τον Τάσο Αυλωνίτη, ο οποίος επίσης αναμένεται να παραχωρηθεί στον Ιστορικό με τη μορφή δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα