Καλλιθέα - Απόλλων Σμύρνης 1-1

Νίκος Τσιώκος
Καλλιθέα - Απόλλων Σμύρνης 1-1

bet365

Καλλιθέα και Απόλλων Σμύρνης άφησαν... ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στη Ριζούπολη, μετά το 1-1 στο Ελ Πάσο. Στο μηδέν έμειναν Αιγινιακός και Αγροτικός Αστέρας.

Τον Απόλλωνα Σμύρνης υποδέχτηκε η Καλλιθέα στο Ελ Πάσο για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 και άφησαν... ανοιχτούς λογαριασμού ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στη Ριζούπολη, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από στημένες φάσεις.

Στο 38' ο Άλβες εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπριλάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Όμως, στο 81' οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια, με τη λύση να έρχεται από τον πάγκο.

Από εκτέλεση φάουλ του Λαγού (αντικατέστησε τον Κυριάκο στο 57') ο Ανγκούλο (πήρε τη θέση του Γκονζάλες στο 69') με κεφαλιά βρήκε δίχτυα. Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον επαναληπτικό, με τον Απόλλωνα να έχει μικρό προβάδισμα.

Οι συνθέσεις

Καλλιθέα (Σταύρος Ηλιόπουλος): Μιχελής, Λεβέντης, Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο (72' Μάρτιν), Ρουσάκης, Μπελής (85' Τσίπρας), Κατσικογιάννης (82' Αρναρέλλης), Μιχαλόπουλος, Βεζιρτζόγλου.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Κωστόνεγλου): Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Κυριάκος (57' Λαγός), Χατζής, Γκονζάλες (69' Ανγκούλο), Φαρινόλα, Νανία (57' Βάντερσον), Κυβελίδης.

Στο μηδέν Αιγιανιακός και Αγροτικός Αστέρας

Από εκεί και πέρα, στο Αιγίνιο δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα Αιγινιακός και Αγροτικός Αστέρας, με αποτέλεσμα να μείνουν στο μηδέν. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μόλις στο 2' στην εκτέλεση φάουλ του Πέντα, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν από το 18' και μετά. Ο λόγος ήταν η αποβολή του Σαμουηλίδη, αφού αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα πολύ νωρίς. Έτσι, η πρόκριση θα ξεκαθαρίσει στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στον Εύοσμο.

Οι συνθέσεις

Αιγινιακός (Γιώργος Ματζουράκης): Τόλιος, Αραμπατζής, Τέλλος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ρίκκα, Ζούρκος (67' Κουτσοσπύρος), Δεμιρτζόγλου (62' Κ. Αχαλινόπουλος), Πέντα, Καζάκης.

Αγροτικός Αστέρας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης, Καπίας, Καθάριος (55' Αθανασιάδης), Χατζηλιάδης, Πέεφ, Μίλιτς (66' Κρυστάλλης), Καρακατσάνης (87' Βελλίνης), Σκλιοπίδης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα