Στον Εθνικό ο Δρούζας

Νίκος Μαρούδας
Στον Εθνικό ο Δρούζας

bet365

Την απόκτηση του Βασίλη Δρούζα ανακοίνωσε ο Εθνικός Πειραιά, με τον νεαρό στόπερ να επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε.

Στον Εθνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Δρούζας, ο οποίος πρόσφατα πέρασε και από το μικροσκόπιο του Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός αμυντικός, μετά τον Άρη Αγροποτάμου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο Έλληνας αμυντικός, έφτασε κοντά στον Ιωνικό και τον Ηλυσιακό, αλλά τελικά ανακοινώθηκε από την ομάδα του Εθνικού η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ' Εθνική. Για τον Δρούζα καλά λόγια είπαν και στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο η μεταγραφή του στον «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν προχώρησε καθώς ο Γιάννης Πετράκης έψαχνε κάτι πιο... έτοιμο για την ομάδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Eθνικός Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Δρούζα.

Ο 23χρονος άσος που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως στόπερ δεν είναι ξένος στην οικογένεια του συλλόγου καθώς πριν από μία πενταετία είχε στεφθεί πρωταθλητής με την ομάδα νέων του Εθνικού μας έχοντας μεταξύ άλλων συμπαίκτη του και τον Γιαννή.

Με αυτόν τον τρόπο, όπως και με την περίπτωση του Γιαννή διορθώνεται μία αδικία προς παίκτες οι οποίοι προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και αποχώρησαν για διάφορους λόγους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα