Εκτός τρεις για Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Εκτός τρεις για Καλλονή

bet365

Χωρίς τον τιμωρημένο Μπαρέρα και τους τραυματίες Καμαρά, Στεφάνοβιτς θα υποδεχτεί τον Εργοτέλη η Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Το πρώτο ματς στη Μυτιλήνη δίνει το Σάββατο (30/8 19:15) η Καλλονή, μετά την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα. Η ομάδας της Λέσβου υποδέχεται τον Εργοτέλη και στο εν λόγω παιχνίδι ο Γιάννης Ματζουράκης δε θα έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες.

Ο λόγος για τους Μάρκος, Μπαρέρα, Ανρί Καμαρά και Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς. Ο πρώτος αποβλήθηκε στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ οι άλλοι δύο ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ανακοινώθηκε η αποστολή.

Αναλυτικά, σε αυτή βρίσκονται οι Χογκ, Δαύκος, Χουάνμα, Γιορέντε, Μανούσος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Βλαστέλλης, Λεοζίνιο, Ναβάρο, Μίνγκας, Πιπίνης, Κειτά, Αντέγιο, Καλτσάς, Κύπρου, Μπουρούς, Γιώργου.

Από την κεντρική πύλη η είσοδος

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι η είσοδος στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης θα γίνει από την κεντρική πύλη του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Γνωστοποιείται στους φιλάθλους ότι στο πλαίσιο του αγώνα της ομάδας μας με τον Εργοτέλη το Σάββατο 30 Αυγούστου στις 19.15 το απόγευμα η είσοδος τους θα πραγματοποιείται από την κεντρική πύλη του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης. Λόγω της αυξημένης προσέλευσης κρίνεται προτιμότερο η άφιξη τους να γίνει μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα