Προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει Πλατανιά

Προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει Πλατανιά

Gazzetta team
Προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει Πλατανιά

bet365

Εκτός από την χαρά της πρόκρισης στους ομίλους Europa League ο Αναστασιάδης είδε τους Μάρτενς και Κίτσιου να έχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Ο Μάαρτεν Μάρτενς δέχτηκε χτύπημα στη θωρακική μοίρα στο χθεσινό ματς και θα υποβληθεί σε επιπλέον εξετάσεις, ενώ ο Κίτσιου μετά το ματς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον λαγονοψοϊτη και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε προληπτικά ο Γιώργος Κατσικάς που νιώθει ενοχλήσεις από την σύσπαση στον προσαγωγό και αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Ο Εγιάλ Γκολάσα συνεχίζει μεν το ατομικό του πρόγραμμα, ανεβάζει όμως ρυθμούς προκειμένου να φτάσει σταδιακά σε επίπεδο συμμετοχής στον κανονικό ρυθμό. Ο Κυριάκος Σαββίδης ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια προφυλάχθηκε καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από το διάστρεμμα.

Το πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν αφορούσε την σωματική αποκατάσταση και αποθεραπεία, με χαλαρές ασκήσεις αποφόρτισης, μασάζ και υδροθεραπείες. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα τακτικής, με διπλά σε μικρούς χώρους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα