Το προφίλ της Παρτιζάν!

Το προφίλ της Παρτιζάν!

bet365

Η Παρτιζάν έχασε τον τίτλο, αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία να βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εμπειρη, με καυτή έδρα, η ομάδα του Βελιγραδίου αποτελεί ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο για τον Αστέρα. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει το προφίλ της Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Επειτα από εφτά διαδοχικά πρωταθλήματα ήρθε το... τέλος της κυριαρχίας, αφού η Παρτιζάν έχασε την κούπα, με τον Ερυθρό Αστέρα να παίρνει τον τίτλο. Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα των «ερυθρόλευκων» έφεραν τους «ασπρόμαυρους» στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρασε για πλάκα το εμπόδιο της Τόρσαβν με δυο νίκες, ωστόσο αυτοκτόνησε κόντρα στη Λουντογκόρετς. Ισοπαλία 0-0 στη Βουλγαρία, 2-2 εντός, με τον Τραΐκοβιτς να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες από τα 41' και στη συνέχεια να ετοιμάζει... βαλίτσες για άλλες πολιτείες. Στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, νίκησε με... αποδοκιμασίες τη Νέφτσι 3-2 εντός έδρας, επεισοδιακή νίκη και στο Μπακού με 2-1. Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, 3στα3 και κορυφή για το φαβορί του φετινού μαραθωνίου.


Ο Ντάνκο Λάζοβιτς απέρριψε αρκετές προτάσεις, δεν ήρθε στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, αντίθετα έμεινε για να βοηθήσει και αποτελεί τον πιο έμπειρο παίκτη της ομάδας. Πολύ ταλέντο στην ομάδα, εξαιρετικοί παίκτες όπως ο Ντρίνσιτς, ο Λούκα, ο Μάρκοβιτς και ο 18χρονος Ζίφκοβιτς. Εξαιρετικά τα φετινά δείγματα του «ερυθρόλευκου», Πέταρ Γκρμπίτς. Δυνατή, σκληροτράχηλη ομάδα με ταχύτητα και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Με τρεις νίκες άρχισε το πρωτάθλημα και ήδη στέλνει μηνύματα, αφού έχει σκοράρει 10 φορές! Το γεγονός πως οι οργανωμένοι οπαδοί τα βρήκαν, μετατρέπει σε «κόλαση» το «Partizan Stadium». Βέβαια, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, πριν λίγες ημέρες άλλωστε οι παίκτες δεν είχαν προπονηθεί και είχαν απειλήσει με απεργία διαρκείας. Πολλά τα οικονομικά προβλήματα, αν και το Γιουρόπα Λιγκ θα αποτελέσει ανάσα. Ο 28χρονος Μαρίνκοβιτς αποκτήθηκε από την Χάποελ Ακρε και ο στόπερ, Λαζάρ Τσίρκοβιτς είναι τα δυο τελευταία αποκτήματα.

Ο Προπονητής: Μάρκο Νίκολιτς Ο 35χρονος τεχνικός αποτελεί από πέρσι τον προπονητή της Παρτιζάν και παρά την απώλεια του τίτλου έμεινε στην ομάδα. Αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-3-3, η δύναμη και η ταχύτητα είναι τα χαρακτηριστικά της ομάδας του. Ρεκόρ νικών που αγγίζει το 46%.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα