To προφίλ της Ντιναμό Μινσκ

To προφίλ της Ντιναμό Μινσκ

To προφίλ της Ντιναμό Μινσκ

bet365

Υπήρχαν και πιο... εύκολοι αντίπαλοι από τη Ντιναμό. Η ομάδα από τη Λευκορωσία έδειξε άγριες διαθέσεις στα προκριματικά και απειλεί τον ΠΑΟΚ! Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τη Ντιναμό Μινσκ.

Τι και αν μπήκε από νωρίς στα δύσκολα, η ποιότητα και το πάθος της Ντιναμό Μινσκ την έφεραν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Εδωσε έξι ματς και έμεινε αήττητη με πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Πρώτο θύμα της ήταν η Μιλικόσκι με νίκη 3-0 εντός και ισοπαλία 0-0 στη Φινλανδία. Ακολούθησε η Εκομάξ Κλουζ, νίκη 1-0 στο Μινσκ, 2-0 στη Ρουμανία. Στο δυσκολότερο εμπόδιο δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα, εντός έδρας νίκη 2-0 και 3-2 στην Πορτογαλία. Πέρσι πήρε την 3η θέση το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας, ενώ φέτος δίνει μάχη με τη ΜΠΑΤΕ, καθώς έπειτα από 21 στροφές είναι στο -2 από την κορυφή. Εχασε έδαφος στα τελευταία τρία ματς, αφού το βάρος είχε πέσει στην έξοδό της στους ομίλους του Γιουρόπα. Ο γνωστός μας από τη θητεία του σε Ατρόμητο, Αρη, Αστέρα, Ουντότζι είναι ο κορυφαίος παίκτης της, αλλά και πρώτος σκόρερ φέτος με 7 γκολ.

Από το ρόστερ της ξεχωρίζει ο βασικός επιθετικός, Αντάμοβιτς, αλλά και ο βασικός αμυντικός, Μπανγκουρά. Επικίνδυνος ο δεξιός εξτρέμ, Στάσεβιτς, που μαζί με τον Ουντότζι είναι οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας. Μηχανάκι στον άξονα ο Νίκολιτς, μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Φιγκεϊράδο. Κράτησε τον βασικό κορμό, ήρθε ο ταλαντούχος αμυντικός, Κουζμένοκ και το... γλυκό δένει!

Η ομάδα διαθέτει οχτώ (!) ξένους, από Ουρουγουάη, Μαυροβούνιο, Ουκρανία, Σερβία, Νορβηγία και Σιέρρα Λεόνε. Παράλλληλα, εν ενεργεία διεθνείς με τη Λευκορωσία οι Στάσεβιτς, Βεράτσιλα, Παλίσεβιτς, Μπικόφ και ο γκολκίπερ, Χούταρ. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο 20χρονος ταλαντούχος διεθνής, Βόλοβικ.

Ο Προπονητής: Βλάντιμιρ Ζουράβελ: 0 43χρονος Λευκορώσος άφησε πέρσι την Σαχτόρ Σόλιγκορσκ για τα μάτια της Ντιναμό Μινσκ. Η ομάδα άλλαξε σύστημα, αγαπημένο του πλέον το 4-2-3-1, με τον Ζουράβελ να ρίχνει βάρος στα ταχύτατα άκρα του. Ρεκόρ νικών για τον 43χρονο 55.3%

Το μεταγραφικό παζάρι:
Ηρθαν
: Ζαλέφσκι, Κουζμένοκ (Σόλιγκορσκ), Κνασίνσκι (Μινσκ), Βόλοβικ

Εφυγαν: Γκουσένκο (Μπελσίνα)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα