Το προφίλ της Γκινγκάμπ!

Το προφίλ της Γκινγκάμπ!

Το προφίλ της Γκινγκάμπ!

bet365

Γαλλική ομάδα που όμως δεν πείθει η Γκινγκάμπ. Κακό ξεκίνημα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, με τον αρχισκόρερ της, Γιαταμπαρέ να απειλεί με αποχώρηση. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει την Γκινγκάμπ.

Η σεζόν θα είναι δύσκολη για τη Γκινγκάμπ, αφού πλέον θα παίζει σε διπλό ταμπλό, Γαλλία και Γιουρόπα Λιγκ. Πέρσι κατάφερε με το... ζόρι να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, αφού βρέθηκε μόλις στο +2 από την ζώνη υποβιβασμού. Ωστόσο, το βάρος είχε πέσει στο κύπελλο, σούπερ πορεία, άφησε εκτός τη Μονακό στα ημιτελικά και στον τελικό επικράτησε 2-0 της Ρεν. Αυτή άλλωστε ήταν η δεύτερη κούπα στην ιστορία της. Μέτρια Γαλλική ομάδα, τεχνική, αλλά είναι πιθανό να παρουσιαστεί χωρίς τον αρχισκόρερ της, Γιαταμπαρέ, ο οποίος και ζήτησε να φύγει. Ασχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μόλις 3 βαθμοί έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Ξεχωρίζει ο Γιαταμπαρέ, αλλά...
Από το ρόστερ της ξεχωρίζει ο εξαιρετικός σκόρερ, Γιαταμπαρέ, ο οποίος όμως επιθυμεί διακαώς να φύγει. Τον θέλουν αρκετές ομάδες και αν αποχωρήσει θα είναι... δώρο για τον ΠΑΟΚ! Καλός ο αριστερός εξτρέμ, Μαρβό, εργαλείο ο πολυσύνθετος, Σανκαρέ, το νέο απόκτημα, Καρντί τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός δράσης έξι μήνες. Η ενίσχυση ήρθε από... Δανία, πήρε τον καλό γκολκίπερ, Λασλ από τη Μίντιλαντ, τον έμπειρο Γιάκομπσεν από την Κοπεγχάγη, αλλά και τον καλό φορ της Ράντερς, Σβαρτς, ο οποίος και βρήκε θέση άμεσα στο βασικό σχήμα. Στόχος της ακόμα μια μεταγραφή, ο μέσος του Ολυμπιακού, Σαμπού Γιαταμπαρέ.


Ο προπονητής: Ζοσελίν Γκουρβενέκ : Από το καλοκαίρι του 2010 στη Γκινγκάμπ και η παρουσία του μόνο εξαιρετική μπορεί να χαρακτηρισθεί. Εμπειρος τεχνικός και έχει καταφέρει πολλά στα 42 του χρόνια. Αγαπημένο του σύστημα το 4-4-2 , με δυο αμυντικά χαφ. Σε 133 παρουσίες του ως τεχνικός έχει ρεκόρ νικών 43.6%. Λατρεύει την τεχνική, παρουσιάζει μια πολύ γρήγορη ομάδα, με δύνατη στα άκρα. Η κατάκτηση του κυπέλλου πέρσι κόντρα στη Ρεν ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του.

Το μεταγραφικό παζάρι:
Ηρθαν
: Λασλ (Μίντιλαντ), Γιάκομπσεν (Κοπεγχάγη), Κάρντι (Αρλ), Μπάκα (Λοριάν), Ανγκουά (Βαλενσιέν), Σβαρτς (Ράντερς), Μαρβό (Νιούκασλ)

Εφυγαν: Βιβιάν (Σοσό), Μπαμπιλονί (Αζαξιό), Αργκελέ (Πουάρ), Ατίκ (Τράμπζονσπορ), Κεϊτά (Παρίς), Ντεμπελέ (Νανσί), Περέϊρα, Ασέμπε (Νανσί), Λανγκί (Μουσκρόν)

Το γήπεδο: Το «Roudourou» έχει χωρητικότητα 8.250 θέσεων και αποτελεί σύμμαχο στις δύσκολες αποστολές της Γκινγκάμπ

Διακρίσεις: 1 Πρωτάθλημα, 2 Κύπελλα, 1 Ιντερτότο

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα