Κλωναρίδης: «Ξεχνάμε Μίντιλαντ, τώρα Πανιώνιος»

Κλωναρίδης: «Ξεχνάμε Μίντιλαντ, τώρα Πανιώνιος»

Gazzetta team
Κλωναρίδης: «Ξεχνάμε Μίντιλαντ, τώρα Πανιώνιος»

bet365

Πίσω τους αφήνουν στον Παναθηναϊκό το ματς με την Μίντιλαντ και στρέφονται πλέον στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα, κάτι που επισήμανε και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άσος του «τριφυλλιού» στην κάμερα της NOVA

Για το αν έχει προτιμήσεις στην κλήρωση της Παρασκευής: «Δε έχω προτιμήσεις για την κλήρωση. Κάθε ομάδα είναι καλή».

Για την επιστροφή του στην ενεργό δράση: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό πρώτα από όλα, καθώς ήταν μαζί μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ήμουν εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες και ήταν πολύ ωραίο, που επέστρεψα και βοήθησα την ομάδα να κερδίσει».

Για την απουσία του Μάρκους Μπεργκ: «Θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και για τον Μάρκους, επειδή είναι ένας σπουδαίος παίκτης και μας λείπει. Όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο από εδώ και στο εξής».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Τώρα θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να στρέψουμε την προσοχή μας στο ματς της Κυριακής. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει ήδη με νίκη το πρωτάθλημα και έδειξε πως είναι μια καλή ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Για την απουσία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο ματς του πρωταθλήματος: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις χωρίς τους φιλάθλους σου. Ειδικά στη Λεωφόρο, που οι φίλαθλοι μας βοηθούν αρκετά. Όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν έχουν επηρεαστεί οι «πράσινοι» από την ισοπαλία της πρεμιέρας του πρωταθλήματος: «Φυσικά, η ισοπαλία με τον Λεβαδειακό ήταν δύσκολη για εμάς, όμως πάντα γινόμαστε δυνατότεροι, όταν δεν έχουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα