Μπούρμπος: «Ήρθαμε να νικήσουμε και το κάναμε»

Μπούρμπος: «Ήρθαμε να νικήσουμε και το κάναμε»

Gazzetta team
Μπούρμπος: «Ήρθαμε να νικήσουμε και το κάναμε»

bet365

Ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε για το διπλό μέσα στην Δανία, αναφέρθηκε στην αρχική πίεση της Μίντιλαντ ενώ στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος μπακ:

«Χάρηκα για την συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ήρθαμε να νικήσουμε και το κάναμε. Πήραμε το ματς παίζοντας έξυπνα. Ξέραμε πως ο αντίπαλος θα πιέσει από την αρχή, όμως, είχαμε σωστή αντίδραση. Βάλαμε δύο γκολ και πήραμε την νίκη. Θέλω να σταθώ στο οικογενειακό κλίμα που με έχει βοηθήσει και θέλω από την πλευρά να αποδείξω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Χρειάζομαι κάποια ματς για να φτάσω στο σημείο που θέλω και εγώ αλλά και οι προπονητές. Από την πρώτη στιγμή νιώθω καλά. Είναι από τις καλύτερες ομάδες σε οικογενειακό κλίμα που έχω συνηθίσει».

Για τους νέους ποδοσφαιριστές, υπογράμμισε : «Το σημαντικό είναι τα νέα παιδιά να δουλεύουν και να μείνουν ταπεινά, και κάθε μέρα να γίνονται καλύτεροι ως άνθρωποι και ποδοσφαιριστές. Βρίσκονται σε μεγάλο σύλλογο, στο μέλλον θα παίξουν και στην Εθνική ομάδα και θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να πάει ψηλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα