Επίπληξη σε Γκατούσο, πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, Πανιώνιο

Gazzetta team
Επίπληξη σε Γκατούσο, πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, Πανιώνιο

bet365

Με την ποινή της επίπληξης τιμώρησε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ τον Τζενάρου Γκατούσο για τον πανηγυρισμό του στο γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό. Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.

Μόνο με πρόστιμο και με απλή επίπληξη, τιμωρήθηκε ο Τζενάρο Γκατούσο για τον πανηγυρισμό του στο γκολ του Πετρόπουλου κόντρα στον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα, ΟΦΗ και Γκατούσο καλούνται να πληρώσουν τρεις χιλιάδες ευρώ.

Επίσης, με τρεις χιλιάδες τιμωρήθηκαν για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους οι Παναθηναϊκός και Πανιώνιος.

Η υπόθεση του Ολυμπιακού αναβλήθηκε, όπως και αυτές των ΠΑΕ Πανιώνιος, Κέρκυρα, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα με θέμα τις αδειοδοτήσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ, G.Gattuso (Προπονητή): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. G. Gattuso: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. G. GATTUSO την ποινή της επίπληξης.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

* Οι υποθέσεις ΠΑΕ Ολυμπιακός (1η αγων) καθώς και ΠΑΕ Πανιώνιος, ΠΑΕ ΑΟΚ, ΠΑΕ ΟΦΗ και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναβλήθηκαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα