Οι τελευταίες οδηγίες του Βεργέτη

Μάκης Σταθάτος
gazzetta default image fallback

bet365

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο αποψινό παιχνίδι του Αστέρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Λάρνακας έχει ξεκινήσει, ωστόσο η δουλειά συνεχίζεται.

Ο προπονητής Στάικος Βεργέτης ανέλυσε πριν λίγη ώρα σε αίθουσα του ξενοδοχείου την Μακάμπι Τελ Αβίβ στους παίκτες της ομάδας, δίνοντας τους τις τελευταίες οδηγίες πριν τον βραδυνό αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός του Αστέρα ανέλυσε τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Μακάμπι, επισημαίνοντας στους παίκτες πώς πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, δίνοντας τους συγκεκριμένες κατευθύνσεις για τον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 20.30 (ώρα Ελλάδας).

Η Μακάμπι δεξιώθηκε τον Αστέρα

Όπως συνηθίζεται παραμονές αγώνα Ευρωπαικής διοργάνωσης, η Μακάμπι δεξιώθηκε χθες (27/8) το βράδυ τη διοίκηση του Αστέρα σε κεντρικό μαγαζί της Λάρνακας όπου οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά ενδιαφέροντα θέματα πάνω στο χώρο του ποδοσφαίρου και φυσικά να ανταλλάξουν αναμνηστικά δώρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα