Χωρίς κόσμο ο Ατρόμητος στο Βόλο

Χωρίς κόσμο ο Ατρόμητος στο Βόλο

Μάκης Σταθάτος
gazzetta default image fallback

bet365

Αρνητική εμφανίστηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας στο ενδεχόμενο μετακίνησης των φίλων του Ατρομήτου στο Βόλο για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τη Νίκη.

Το πρωί της Πέμπτης (28/8) πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του κυριακάτικου αγώνα με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και η ΠΑΕ Ατρόμητος που εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Γιώργο Πέτρου, κατέθεσε αίτημα για χορήγηση εισιτηρίων.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας με έγγραφο στο Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού εισηγήθηκε την απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης (οργανωμένης & μεμονωμένης) των φιλάθλων του Ατρομήτου για «σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» και το αίτημα της έγινε αποδεκτό με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα