Όλα δείχνουν παραμονή Δώνη στη Γιουβέντους

Όλα δείχνουν παραμονή Δώνη στη Γιουβέντους

Νίκος Μαρούδας
gazzetta default image fallback

bet365

Πολλές προτάσεις από το εξωτερικό έχουν φτάσει στη Γιουβέντους για τον Τάσο Δώνη, με την Μεγάλη Κυρία να τις έχει απορρίψει. Την Πέμπτη κλείνει οριστικά το θέμα.

Το μέλλον του Τάσου Δώνη απασχολεί την Γιουβέντους τις τελευταίες μέρες, μιας και η Ντόρτμουντ έδειξε... ζεστή ώστε να τον αποκτήσει. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ανάμεσα στον Γιώργο Δώνη, τον ατζέντη του Έλληνα μεσοεπιθετικού και την διοίκηση της Γιουβέντους αποφασίστηκε πως ο Τάσος δεν παραχωρείται και έτσι απορρίφθηκαν όλες οι προτάσεις που είχαν φτάσει στο γραφείο της ομάδας.

Η διοίκηση της Κυρίας, παραδέχτηκε σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της τους λάθους χειρισμούς που έχει κάνει στην υπόθεση του νεαρού μέσου και εγγυήθηκε πως θα τα διορθώσει όλα... Η πλευρά του ποδοσφαιριστή εξέφρασε την επιθυμία ο νεαρός άσος να αποχωρήσει εφόσον στη Γιούβε δεν τον υπολογίζουν για το άμεσο μέλλον, ωστόσο πήραν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις και όλα θα ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη...

Από την πλευρά της η Μεγάλη Κυρία δεν λέει όχι στον δανεισμό του Δώνη, κάτι που δεν... ψήνει τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας επιθετικός μέσος θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν και θα του γίνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Μην ξεχνάμε πως φέτος έκανε για πρώτη φορά προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και δεν αποκλείεται στη συνάντηση της Πέμπτης να του ανακοινωθεί πως θα αποτελεί μέλος αυτής όλη τη σεζόν που ξεκινάει στην Ιταλία το προσεχές Σαββατοκύριακο... Άλλωστε οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ιταλίας σε κάθε ευκαιρία τονίζουν πως ο Τάσος είναι ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα και δε θέλουν με τίποτα να τον χάσουν ελεύθερο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα