Πανέτοιμος να γράψει ιστορία ο Αστέρας

Φώτης Καρακούσης
gazzetta default image fallback

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε στην Κύπρο η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα της Πέμπτης (20:30) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Κύπρο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ναι μεν το 2-0 της Τρίπολης είναι ένα σημαντικό αβαντάζ, αλλά στον Αστέρα δεν σκέφτονται καν αυτό το ματς και κοιτάζουν το αυριανό (20:30) κόντρα στην Μακάμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Κύπρου. Οι Αρκάδες πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη την τελευταία τους προπόνηση στο γήπεδο που θα γίνει το μεγάλο ματς και το οποίο θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μια πρόκριση που αν έρθει για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη θα είναι ιστορική και θα συμπληρώσει με τον ιδανικότερο τρόπο, μια έτσι και αλλιώς ιστορική Ευρωπαϊκή φετινή χρονιά.

Το ευχάριστο για τον νεαρό τεχνικό είναι πως δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τον ίδιο να δίνει μεγάλο βάρος στην τακτική. Συγκεκριμένα έριξε το βάρος στην σωστή λειτουργία της άμυνας, κοιτάζοντας όμως και την επίθεση, μιας και με ένα γκολ, ουσιαστικά κλειδώνει την πρόκριση. Γι' αυτό υπήρξαν και πολλά τελειώματα φάσεων.

Μαζί τους και ο κόσμος

Η τελευταία προπόνηση του Αστέρα έγινε με τους παίκτες των Αρκάδων να έχουν δίπλα τους και τον κόσμο. Οι φίλοι της ομάδας που έχουν ταξιδέψει στο όμορφο νησί, βρέθηκαν στο γήπεδο και αποθέωσαν τον Στάικο Βεργέτη και τους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους την μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα