«Τεσσάρα» στους Νέους για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
gazzetta default image fallback

bet365

Με ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής και... τεσσάρα στο διπλό με την ομάδα Νέων, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης.

Δύο προπονήσεις περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Οι ακρίτες δούλεψαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης και ασκήσεις τεχνικής το πρωί, ενώ το απόγευμα έπαιξαν οικογενειακό διπλό με την ομάδα Κ20. Αυτό ήταν νικηφόρο για την πρώτη ομάδα της Σκόντα με το ευρύ 4-0, με τον Ράνο να σκοράρει δύο φορές και να τον ακολουθούν οι Λουσέρο, Μπαρέττας.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν... πονοκέφαλοι για τον Σάκη Τσιώλη, που επιθυμεί να δει την ομάδα του να παίρνει την πρώτη της νίκη απέναντι στην Κέρκυρα την ερχόμενη Κυριακή (31/8).

Δανεικός ο Ιάσωνας Παπαδημητρίου

Τέλος, η ακριτική ΠΑΕ ανακοίνωσε την παραχώρηση του 20χρονου επιθετικού, Ιάσωνα Παπαδημητρίου στη Ζάκυνθο με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Ο Ιάσωνας Παπαδημητρίου θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού αυτή τη σαιζόν στη Football League και στην ομάδα της Ζακύνθου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα