Δανεικός ο Κουλούρης στα Τρίκαλα

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Στα Τρίκαλα θα συνεχίσει την καριέρα του για τον επόμενο χρόνο ο Θωμάς Κουλούρης, που παραχωρήθηκε δανεικός από την Κέρκυρα.

Την παραχώρηση του Θωμά Κολούρη στα Τρίκαλα ανακοίνωσε η Κέρκυρα. Εκτός αυτού, η νεοφώτιστη ΠΑΕ ανακοίνωσε και την υπογραφή συμβολαίου εκπαιδευόμενου με τον Γαρδικιώτη για την ενίσχυση της ομάδας Νέων.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ΘΩΜΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, για την προσεχή σεζόν, στην ομάδα του ΑΟ Τρικάλων. Eύχεται,δε, στον παίκτη να έχει μια εποικοδομητική σεζόν, με υγεία και επιτυχίες.

Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ, υπέγραψε συμβόλαιο εκπαιδευόμενου με την ομάδα μας.

Ο Γαρδικιώτης γεννήθηκε στις 23/5/1994, αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης και προέρχεται από την ομάδα Νέων του συλλόγου. Νωρίτερα, είχε αγωνιστεί στις «μικρές» ομάδες του ΑΟ Κέρκυρα (U17, U20), στις οποίες κι εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2010, από τον Ολυμπιακό Μαντουκιού. Όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει ως αριθμό φανέλας το "80"».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα