Ρίντερσχολμ: «Για την ιστορική ανατροπή»

Ρίντερσχολμ: «Για την ιστορική ανατροπή»

Gazzetta team
Ρίντερσχολμ: «Για την ιστορική ανατροπή»

bet365

Η Μίντιλαντ μπορεί να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League, σύμφωνα με όσα είπε ο Γκλεν Ρίντερσχολμ.

Έτοιμη να δώσει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League είναι η Μίντιλαντ, όπως δήλωσε ο Γκλεν Ρίντερσχολμ. Ο τεχνικός των Δανών, τόνισες πως η ομάδα του μπορεί να κάνει την ιστορική ανατροπή και να βρεθεί στους ομίλους, αρκεί να μην δεχθεί γκολ.

Αναλυτικά:

«Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στους ομίλους. Έχουμε αναλύσει αρκετά το πρώτο παιχνίδι και ελπίζουμε να μάθαμε από τα λάθη μας. Πιστεύουμε πως μπορούμε να φτάσουμε στην ανατροπή. Η ομάδα έχει στόχο να ξαφνιάσει την Ευρώπη. Θα κυνηγήσουμε το ενδεχόμενο να βρεθούμε στην φάση των ομίλων. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, να λάμψουμε και να κάνουμε μια από τις ιστορικότερες ανατροπές που έχει καταφέρει ομάδα από την Δανία.

Ο πρώτος μας στόχος είναι να πάρουμε τη νίκη. Μετά, να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στους ομίλους. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι επιθετικά και να δημιουργήσουμε τις περισσότερες ευκαιρίες.

Πρέπει να επιτεθούμε από το ξεκίνημα για να φτάσουμε στις συνθήκες της νίκης. Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως δεν θα δεχτούμε γκολ. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου. Είναι ο 12ος παίκτης μας και μπορούν να φτιάξουν μία ατμόσφαιρα που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στο στόχο μας. Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντι του μια καλοστημένη άμυνα για να μην βγαίνουν στις αντεπιθέσεις και την ίδια στιγμή εμείς να είμαστε αξιόπιστοι στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα