Τριπλέτα από Πόρτο!

Τριπλέτα από Πόρτο!

Τριπλέτα από Πόρτο!

bet365

Ο ΠΑΟΚ φουλάρει για μεταγραφές και οι Πορτογάλοι στέλνουν... τρεις στη Θεσσαλονίκη! Παίκτες για τις πτέρυγες και τα χαφ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» κινείται για την απόκτηση παικτών στα χαφ και οι Πορτογάλοι στέλνουν... τρεις στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την O jogo στη λίστα είναι οι Βραζιλιάνοι Κέλβιν Ολιβέιρα, Κάρλος Εντουάρντο, αλλά και ο Λεοσίσιο Ζούλιο.

Ο Κάρλος Εντουάρντο είναι εξαιρετική περίπτωση «δεκάρι» εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, με άμεση σχέση με το γκολ. Ο Κέλβιν είναι αριστερό εξτρέμ, καλός τεχνικά, αλλά ασταθής στην απόδοσή του. Ειναι ικανός να κάνει το μεγάλο ματς, αλλά να είναι και ο... χειρότερος της ομάδας του. Ταχύτατος, αλλά και παίκτης ψυχολογίας. Ο Σαμί είναι εξτρέμ, μπορεί να παίξει τόσο δεξιά όσο και αριστερά, πολύ δυνατός και με εξαιρετική σχέση με το γκολ. Ο 25χρονος από τη Γουϊνέα είναι μια δύσκολη περίπτωση, αλλά είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα