Αγγελίδης: «'Ηρθα για να διοικήσω»

Αγγελίδης: «'Ηρθα για να διοικήσω»

Gazzetta team
Αγγελίδης: «'Ηρθα για να διοικήσω»

bet365

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ είχε ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Ιάκωβος Αγγελίδης.

Μετά το επεισόδιο που είχε την περασμένη Κυριακή, ο Ιβάν Σαββίδης με έναν οπαδό του «δικεφάλου» έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας, ο Αγγελίδης συναντήθηκε με τους οργανωμένους για να συζητήσουν τα θέματα που τους απασχολούν.

Οι οπαδοί του μετέφεραν την ανησυχία τους για όλα όσα συμβαίνουν και ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άκουσε με προσοχή όσα του είπαν, ενώ όταν ρωτήθηκε αν, όντως, ήρθε στην ομάδα για να διοικήσει, απάντησε: «Ηρθα εδώ για να διοικήσω. Φυσικά σε κάποια σημαντικά ζητήματα θα χρειάζεται και η παρέμβαση του μεγαλομετόχου. Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να πάει η ομάδα μπροστά».

Ο Αγγελίδης μάλιστα, τους ξεκαθάρισε ότι θα χρειαστεί δύο με τρεις μήνες για να ενημερωθεί πλήρως για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ. Τέλος από τη συνάντηση προέκυψε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα είναι ο συνδετικός κρίκος των οπαδών με τον Σαββίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα