Δυνατά φιλικά για Ιωνικό

Δυνατά φιλικά για Ιωνικό

Gazzetta team
Δυνατά φιλικά για Ιωνικό

bet365

Με τα δυνατά φιλικά ματς ο Ιωνικός συνεχίζει την προετοιμασία του με στόχο τη δημιουργία μιας πανίσχυρης ομάδας ικανής να κατακτήσει τον τίτλο. Οι 3 απο τους 4 αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Νεάπολης ενώ ο ένας στο γήπεδο των Μεγάρων.

Αναλυτικά, την Τετάρτη 27 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο των Μεγάρων, τον Βύζαντα που φέτος θα αγωνιστεί στη Γ´ εθνική με στόχο την επιστροφή στην football league απο την οποία υποβιβάστηκε την τελευταία αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής του Ιωνικού Κώστας Μπεχλιβανίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τους μακροχρόνια τραυματίες Μπερνιδάκη, Τσακίρη και Κουτσογιαννόπουλο αλλά και τους Λοϊζίδη και Γιακούμπι που δεν πήραν μέρος στη χθεσινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Το παιχνίδι παρουσιάζει πολυ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς είναι το πρωτο που θα δώσει η ανανεωμένη ομάδα του Ιωνικού μακριά απο τη Νίκαια και μάλιστα σε μια πολυ δύσκολη έδρα κόντρα σε εναν πανίσχυρο αντίπαλο οπως ο Βύζας.

Ακολουθούν τρία παιχνίδια στη Νεάπολη με πανίσχυρους αντιπάλους, ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη Football League και που έχουν στόχο τη συμμετοχή στα play offs της κατηγορίας. Την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 8 το βράδυ ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει τον Αρχαναϊκό του Γιώργου Βαζάκα , την ίδια ώρα τη Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης του Νίκου Κωστένογλου ενώ την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί τον Παναιγιάλειο του Μουράτ Σεροπιάν.

Κάρτες διαρκείας

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας. Ο Ιωνικός θέλοντας να αναβαθμίσει τις προσφερόμενες προς τους φιλάθλους του υπηρεσίες δημιούργησε το Members Club με τη διάθεση 60 καρτών διαρκείας αξίας 300 ευρώ εκάστη. Οι κάτοχοι της κάρτας membres club θα απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια με προσφορά γεύματος και ποτού στη διάρκεια του ημιχρόνου.

Διατίθενται κάρτες διαρκείας (VIP) για τη Θύρα 5 του γηπέδου της Νεάπολης στην τιμή των100 ευρώ, απλές κάρτες διαρκείας για τις θύρες 1 και 2 στην τιμή των 50 ευρώ και κάρτες διαρκείας για τη Θύρα 3 στην ιδιαίτερα προσιτή τιμή των 30 ευρώ.

Σημεία διάθεσης των καρτών διαρκείας

Οι κάρτες διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία του Α.Ο Ιωνικός(28ης Οκτωβρίου 65 κ Παντιχείου Νίκαια)

Από το σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών "Rangers " στα γραφεία της οδού Παναγή Τσαλδάρη στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και από τα γραφεία στη θύρα "4" του γηπέδου της Νεάπολης τις απογευματινές και μόνο ώρες.

Από τα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ "ΕΡΡΙΚΟΣ" στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου της Νίκαιας και "ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΤΗΣ" στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου 28Α στη Νίκαια όπως και από το ΚΑΦΕ "ΝΕΑΠΟΛΗ" στη πλατεία Σπάθα.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα