Η απάντηση του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ

Η απάντηση του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ

Νίκος Μαρούδας
Η απάντηση του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ

bet365

Με... αιχμές απάντησε ο Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση της ΕΠΟ, ενώ ξεκαθαρίζει πως είναι απόλυτα νόμιμη η συμμετοχή της ομάδας σε πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της ΕΠΟ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με επίσημη θέση απαντάει στην Ομοσπονδία με σαφέστατες αιχμές... Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει... κινέζικα όσα λέει η ΕΠΟ, ενώ τονίζει πως η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι απόλυτα νόμιμες...

Η θέση του Παναθηναϊκού στην ανακοίνωση της ΕΠΟ, είναι η ακόλουθη:

«Δυστυχώς τα επικαλούμενα από την ΕΠΟ περί αδειοδοτήσεως της ΠΑΕ την περσινή χρονιά ομοιάζουν ολίγον με... κινέζικα και πάντως δεν αναλογούν ως περιεχόμενο ανακοινώσεως στο φορέα που είναι υπεύθυνος της αδειοδότησης και οφείλει να γνωρίζει και να κατονομάζει ορθά όργανα, διαδικασίες και διατάξεις, που ο ίδιος έχει θεσμοθετήσει. Εντός του ανωτέρω ισχύοντος πλαισίου έλαβε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ άδεια συμμετοχής από την αρμόδια Επιτροπή Εφέσεων, ανεξάρτητη σύμφωνα με την ΕΠΟ, και όχι από κάποια επιτροπή δικαστών. Εν συνεχεία, πράγματι η UEFA έκρινε ότι δεν δικαιούμαστε συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μόνον, απόφαση την οποία σεβαστήκαμε πλήρως και δεν προσβάλαμε.

Η συμμετοχή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συνεπώς στο εγχώριο Πρωτάθλημα ήταν απολύτως νόμιμη και η εξασφάλιση συμμετοχής της ομάδας μας στην προκριματική φάση του Champions League οφείλεται αποκλειστικώς και μόνον στις αγωνιστικές προσπάθειες και επιτυχίες της ομάδας μας και του τεχνικού επιτελείου, παρά τις -γνωστές στο φίλαθλο κόσμο- αντίξοες συνθήκες. Είναι δυστυχώς λυπηρό ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσπαθεί, ανεπιτυχώς βέβαια, να υποβαθμίσει την καθ’ ολα επιτυχημένη αγωνιστική πορεία μας με υπονοούμενα. Εξίσου γνωστό είναι εξάλλου στο φίλαθλο κόσμο, ότι χάρες στον Παναθηναϊκό δεν γίνονται!

Ενόψει των ανωτέρω, θεωρούμε την ανακοίνωση της ΕΠΟ ως σκόπιμα εσφαλμένη και προσβλητική για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, περιέχουσα πλήθος ανακριβειών και ψευδών μέσα σε λίγες μόνο γραμμές και θα εξετασθούν οι νομικές ενέργειες, εκτός κι εάν ο συντάκτης αυτής της προσβλητικής ανακοινώσεως, επιθυμεί να δηλώσει... απώλεια μνήμης.

Υ.Γ. Δεν αμφισβητήθηκε ποτέ η αξία του κ. Ντάλας, αλλά διατυπώθηκε έντονος προβληματισμός για την έκταση του εποπτικού ρόλου και τους όρους της παροχής υπηρεσιών που του ανέθεσε η ΕΠΟ. Στα περί διαιτησίας… η κρίση στο φίλαθλο κόσμο!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα