Διάστρεμμα ο Σαββίδης

Διάστρεμμα ο Σαββίδης

Gazzetta team
Διάστρεμμα ο Σαββίδης

bet365

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Ζίμπρου με τον Κυριάκο Σαββίδη να έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Οριστικά νοκ άουτ ο Γκολάσα.

Ο Κυριάκος Σαββίδης κατά την διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνιμική με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Ο νεαρός μέσος έχει διάστρεμμα πρώτου βαθμού με αποτέλεσμα η παρουσία του στο ματς της Πέμπτης (28/7) να είναι αμφίβολος. Επίσης ο Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος προέρχεται από θλάση, ανεβάσε ρυθμούς ωστόσο δεν υπολογίζεται για το ματς της Πέμπτης.

Από τα δυσάρεστα στα ευχάριστα ο Γιάννης Σκόνδρας έχει μια μικρή κάκωση στην αριστερή γάμπα από χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (25/8), αλλά προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή όπως και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ο Έλληνας τεχνικός δούλεψε σήμερα (26/8) στην τεχνική και στην τακτική με το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης να αφιερώνεται σε δίτερμα στο μισό γήπεδο με σαφείς εντολές για την κυκλοφορία της μπάλας

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα