Ποτουρίδης διετίας στον Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Ποτουρίδης διετίας στον Πανθρακικό

bet365

Στην απόκτηση του Γιάννη Ποτουρίδη προχώρησε ο Πανθρακικός, καθώς τον ανακοίνωσε μέχρι το 2016.

Παίκτης του Πανθρακικού είναι επίσημα από σήμερα ο Γιάννης Ποτουρίδης. Ο 22χρονος αμυντικός, ύστερα από ένα χρόνο στην Ιταλία και στη Νοβάρα, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη. Οι ακρίτες ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτησή του, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗ με μεταγραφή από την Ιταλική NOVARA.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης υπέγραψε συμβόλαιο έως τις 30.06.2016.

Το who is who

Ο Γιάννης Ποτουρίδης γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1992 και το 2010 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμππιακό, αφού αγωνιζόταν στην ομάδα Κ20 των «ερυθρολεύκων». Το 2012 παραχωρήθηκε δανεικός στον Πλατανιά, με τον οποίο μέτρησε 21 εμφανίσεις. Πέρυσι το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Ιταλία και τη Νοβάρα, με την οποία αγωνίστηκε στη Serie B. Επίσης, είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας μας. Αγωνίζεται ως στόπερ, αλλά και ως αριστερός μπακ, και έχει ύψος 1.83μ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα