Δίπλα στον Μπεργκ η Θύρα 13!

Δίπλα στον Μπεργκ η Θύρα 13!

Νίκος Αθανασίου
Δίπλα στον Μπεργκ η Θύρα 13!

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει μπει στην καρδιά των φίλων του Παναθηναϊκού και το μεσημέρι της Τρίτης οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» επισκέφθηκαν τον Σουηδό επιθετικό στο νοσοκομείο. Τι δώρο του έκαναν!

Ομάδα και κόσμος είναι μια «γροθιά» στον Παναθηναϊκό και αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά το μεσημέρι της Τρίτης. Αντιπροσωπεία της Θύρας 13 βρέθηκε στο «Υγεία» όπου νοσηλεύεται ο Μάρκους Μπεργκ, μίλησε με τον Σουηδό επιθετικό και προσπάθησε να του ανυψώσει το ηθικό ενόψει της δύσκολης περιόδου που έρχεται μέχρι να επιστρέψει στα γήπεδα.

Ο 28χρονος στράικερ συγκινήθηκε από την κίνηση των οπαδών και τους ευχαρίστησε για την στήριξη και την αγάπη που βιώνει το διάστημα που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» του δώρισαν γάντια πυγμαχίας, τα οποία βγάζει από φέτος η Θύρα 13 για τους αθλητές του μποξ που αγωνίζονται στο τμήμα του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα