Γιατί αυτή η ομάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Θοδωρής Βασίλης
Γιατί αυτή η ομάδα ποτέ δεν πεθαίνει

bet365

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για τη Nouvelle Vague του Πανιωνίου, τις άριστες εντυπώσεις που άφησαν ο Δημήτρης Τερεζόπουλος και τα παιδιά του, αλλά και το ρίσκο της διοίκησης που φαίνεται να δικαιώνεται.

«Υπάρχει κάτι μαγικό στον Πανιώνιο», ανέφερε ο Απόστολος Γιάννου μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη και αυτό το μαγικό εμφανίστηκε χθες το βράδυ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Γιατί μόνο με ένα μαγικό τρόπο μπορείς να βρεθείς από την Κόλαση του Ιουνίου (χωρίς φορολογική ενημερότητα, χωρίς ποδοσφαιριστές και με κίνδυνο να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα) στον Παράδεισο του Αυγούστου (με τη Nouvelle Vague του Δημήτρη Τερεζόπουλου να δείχνει από την πρώτη αγωνιστική μάλιστα, τον δρόμο για την αναγέννηση του συλλόγου).

Με όσα πέρασε ο Πανιώνιος αυτό το καλοκαίρι πολλοί και-δικαίως-τον είχαν από την αρχή καταδικασμένο. Η διοίκηση γνωρίζοντας ότι το ταμείο είναι μείον αποφάσισε να πορευτεί με έναν άπειρο προπονητή σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας και αμούστακα παιδιά. Η τύχη όμως ευνοεί τους τολμηρούς και τα αποτελέσματα της δουλειάς του Δημήτρη Τερεζόπουλου φάνηκαν από την αρχή.

Μία ομάδα με συγκεκριμένο πλάνο, με την μπάλα κάτω, με αρχή και τέλος, και με παιδιά που δεν φοβήθηκαν να μπουν με τη μία στα βαθιά και κόντρα στον Εργοτέλη τα πρώτα δείγματα ήταν κάτι παραπάνω από θετικά δείχνοντας ότι αυτή η ομάδα θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Μάλιστα, αν σκεφτεί κανείς ότι στην ομάδα θα μπουν και οι Κολοβός-Αυλωνίτης, ενώ και ο Ιμπαγάσα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος στην Πλατεία μπορούν να χαμογελάνε ότι στο τέλος της σεζόν θα επιβιώσουν ξανά.

ΥΓ. Είναι βαριά αυτή η φανέλα για να παραδοθεί έτσι αμαχητί.

ΥΓ1. Κ. Άγγελε αυτή η νίκη ήταν δική σου.

ΥΓ2. Τασουλής και Μπούζας τα δύο επόμενα παιδιά που θα φέρουν λεφτά στο ταμείο.

ΥΓ3. Ίσως υπάρξει ένα θέμα στο ψηλό παιχνίδι όπου ο Εργοτέλης έβγαλε φάσεις. Η είσοδος του Αυλωνίτη θα βελτιώσει την κατάσταση.

ΥΓ4. Το τι «εγκλήματα» έχουν γίνει κατά καιρούς από τις εκάστοτε διοικήσεις του συλλόγου φαίνεται και από την τελευταία περίπτωση με το ποσοστό μεταπώλησης του Σάμαρη. Περίπου 1,8 εκατ. ευρώ έχασε ο Πανιώνιος από την μεταγραφή του στην Μπενφίκα. Τραγικά λάθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα