«Ρωμαίος» ο Μανωλάς!

Δημήτρης Τομαράς
«Ρωμαίος» ο Μανωλάς!

bet365

Κάτοικος Ρώμης γίνεται άμεσα ο Μανωλάς καθώς σύμφωνα με ιταλικές πηγές Ολυμπιακός και Ρόμα τα βρήκαν στα 15 και πλέον εκατ. ευρώ! Δεν επιβεβαιώνουν για το deal οι πρωταθλητές.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που υπάρχει από την Ιταλία, η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Βασίλης Τοροσίδης θα αποκτήσει έναν ακόμα Έλληνα. Ο λόγος για τον Κώστα Μανωλά! Με βάση πληροφορίες από την γειτονική χώρα οι δύο πλευρές προχώρησαν (μετά από πολύωρες και σκληρές διαπραγματεύσεις) στο deal και ακόμα και εντός της ημέρας ο διεθνής στόπερ μπορεί να γίνει παίκτης της Ρόμα. Ο Ολυμπιακός πρόκειται να εισπράξει για τον παίκτη λίγο περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ με τον Μανωλά να υπογράφει συμβόλαιο για πέντε χρόνια (με κάποιες πηγές να μιλούν για τετραετές).

Σημειώνεται πως η αρχική προσφορά των «Τζιαλορόσι», που ήταν της τάξεως των 14 εκατ. ευρώ είχε απορριφθεί με τους πρωταθλητές Ελλάδας να αξιώνουν αρχικά 17 εκατομμύρια. Η Ρόμα ανέβηκε όμως στα 14.800.000 και από εκεί στα 14.900.000 για να φτάσει λίγο πιο πάνω από τα 15 εκατ. ευρώ (15,1 με ορισμένες άλλες πληροφορίες να αναφέρουν πως το ποσό μπορεί να πάει και λίγο πιο πάνω) για να κλείσει τον Μανωλά που πιθανότατα να ταξιδέψει απόψε για την Ρώμη έτσι ώστε να μπει στην τελική της ευθεία η μεταγραφή.

Όπως κι αν έχει πάντως με την μετακίνηση του στην Ιταλία, γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο μαζί με αυτή του Κώστα Μήτρογλου που είχε κλείσει στην Φούλαμ με 15.2 εκατ. ευρώ! Από την μεριά του παίκτη καθώς και από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κάποια επιβεβαίωση για την συμφωνία. Από μεριάς των Πειραιωτών ανέκυπτε πάντως αργά το βράδυ της Δευτέρας ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή με την ομάδα της Ρόμα και πως θα οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη ή έστω έως τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Αυτό σημαίνει πως υπήρξε επιβεβαίωση για τις συζητήσεις αλλά όχι για συμφωνία. Σύμφωνα με τον Ολυμπιακό λοιπόν την Τρίτη θα κριθεί το τι ακριβώς θα συμβεί με την συγκεκριμένη υπόθεση... Ή μπορεί και λίγο νωρίτερα. Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης κλείνει στην Ρόμα και έτσι γίνεται ακόμα ένας αμυντικός από την Ελλάδα που θα βρει τον επόμενό του προορισμό στο Καμπιονάτο, ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη.

Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου

To Gazzetta.gr μίλησε με τον ρεπόρτερ της Ρόμα στην Gazzetta Dello Sport, Μάσιμο Τσεκίνι, σχετικά με το θέμα του Κώστα Μανωλά. «Όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Μανωλάς θα κλείσει το αργότερο μέχρι αύριο στην Ρόμα. Μπορεί η συμφωνία να υπάρξει ακόμα και απόψε για να ταξιδέψει στην Ιταλία. Αυτό που ξέρουμε είναι για συμβόλαιο τεσσάρων ετών με ετήσιες αποδοχές 1.2 εκατ. ευρώ και γενικά για ένα μεγάλο deal, που μπορεί να ξεπεράσει και τα 15 εκατ. ευρώ», μας μετέφερε.

Η Ρόμα από μέρους της ζήτησε την γνώμη του Βασίλη Τοροσίδη για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, που αποτελεί προσωπική εισήγηση του Ρούντι Γκαρσία. O Γάλλος προπονητής έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μανωλά και ήταν ο άνθρωπος που επέμενε πιο πολύ από κάθε άλλον για τον παίκτη. Ο στόπερ του Ολυμπιακού προορίζεται για αντικαταστάτης του Μεχντί Μπενάτια στο κέντρο της άμυνας. Και αυτό διότι ο Μπενάτια αποχωρεί με μεταγραφή.

Μίλησε και πήρε εγγυήσεις από Γκαρσία

Ο Μανωλάς σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία πήρε εγγυήσεις από τον Ρούντι Γκαρσία. Ο προπονητής της Ρόμα μίλησε μαζί του και του ξεκαθάρισε πως θα έχει θέση βασικού στην ομάδα. Προς αυτήν την κατεύθυνση βοήθησε και ο πρώην συμπαίκτης του, Βασίλης Τοροσίδης, που συζήτησε με τον Κώστα Μανωλά, πείθοντάς τον να δώσει θετική απάντηση.

O Έλληνας διεθνής πρόκειται να ενσωματωθεί άμεσα στον ιταλικό σύλλογο και να είναι στην αποστολή με την Φιορεντίνα. Μάλιστα διαρρέεται πως προορίζεται για βασικός σε αυτό το ματς. Ο Μανωλάς αναμενόταν αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Ιταλία έτσι ώστε να υπογράψει -καλώς εχόντων των πραγμάτων- την Τρίτη και αφού πρώτα περάσει από εξετάσεις.

Τοπ 5 των μεταγραφών με ερυθρόλευκο χρώμα!

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει κάνει τα πιο μεγάλα deals σε επίπεδο Ελλήνων παικτών που έκλεισαν σε συλλόγους στην Ευρώπη. Πιο αναλυτικά:

01/2014 Μήτρογλου σε Φούλαμ 15.2 εκατ. ευρώ

8/2014 Μανωλάς σε Ρόμα 15.1 εκατ. ευρώ

08/2014 Σάμαρης σε Μπενφίκα 10 εκατ. ευρώ

07/1999 Γεωργάτος σε Ίντερ 7 εκατ. ευρώ

09/2013 Φετφατζίδης σε Τζένοα 4 εκατ. ευρώ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα