Χειρουργήθηκε ο Μπεργκ!

Χειρουργήθηκε ο Μπεργκ!

Νίκος Αθανασίου
Χειρουργήθηκε ο Μπεργκ!

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ χειρουργήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από τον Παναγιώτη Κουλουμέντα και αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου οκτώ εβδομάδες. Την Τετάρτη παίρνει εξιτήριο.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και την εισαγωγή του στο «Υγεία», ο Μάρκους Μπεργκ μπήκε στο χειρουργείο το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο Σουηδός επιθετικός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την ανάταξη του κατάγματος της δεξίας κλείδας. Η επέμβαση έγινε από τον ορθοπεδικό της ΠΑΕ, Παναγιώτη Κουλουμέντα και είχε πλήρη επιτυχία. Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις ο Μπεργκ θα επιστρέψει σε περίπου οκτώ εβδομάδες ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τετάρτη.

Όπως είναι λογικό, ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» είναι αρκετά στεναχωρημένος αλλά έχει αποδείξει και κατά το παρελθόν πως δεν... μασάει και θέλει να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα