Μπεργκ: «Το άκουσα και το κατάλαβα»

Μπεργκ: «Το άκουσα και το κατάλαβα»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Το άκουσα και το κατάλαβα»

bet365

Με την τύχη του τα έχει ο Μπεργκ, που δήλωσε πως άκουσε το κρακ και κατάλαβε αμέσως το μέγεθος της ζημιάς.

Ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς, είναι ο Μάρκους Μπέργκ, που έσπασε την κλείδα του στο ματς με τον Λεβαδειακό και θα μείνει εκτός δράσεις για πάνω από 2 μήνες. Μάλιστα, μιλώντας στην Aftonbladet μέσα από το νοσοκομείο, ο Σουηδός επιθετικός τόνισε πως: «Ο αμυντικός με έσπρωξε και έπεσα πάνω στον ώμο μου. Άκουσα το "κρακ" και κατάλαβα πως κάτι έσπασα! Οι εξετάσεις, λίγο αργότερα, επιβεβαίωσαν τους φόβους μου για κάταγμα».

Στην συνέχεια, ο φορ του Παναθηναϊκού εξέφρασε την πικρία του, καθώς είπε πως: «Στο ποδόσφαιρο, όπως και στην ζωή, φαίνεται πως δεν μπορείς να είσαι για πολύ καιρό ευτυχισμένος. Αυτός ο τραυματισμός, ήρθε για να μου το θυμίσει. Αισθάνομαι πολύ άσχημα με αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα