Η ΑΕΚ κέρδισε την Σούπερ Λίγκα!

Gazzetta team
Η ΑΕΚ κέρδισε την Σούπερ Λίγκα!

bet365

Κοσμοσυρροή στο Ολυμπιακό Στάδιο για το φιλικό της ΑΕΚ με τη Ρόμα, με τους «κιτρινόμαυρους» να κόβουν περισσότερα εισιτήρια από τα τρία πρώτα ματς της Σούπερ Λίγκας.

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τη Ρόμα σε ένα σπουδαίο φιλικό και ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό της «Ενωσης». Χαρακτηριστικό είναι ότι κόπηκαν 27.612 εισιτήρια, γεγονός που αποδεικνύνει τη δίψα του κόσμου της ΑΕΚ να δει από κοντά την αγαπημένου του ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα εισιτήρια της ΑΕΚ ήταν περισσότερα και από τα τρία ματς της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας, παρότι μάλιστα αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν στο Καραϊσκάκη στην επίσημη πρεμιέρα τους, 16.347 εισιτήρια με τη Νίκη Βόλου, ενώ άλλα 4.390 κόπηκαν στο ΟΦΗ - Παναιτωλικός. Στο τρίτο ματς που έγινε χθες, η διοργανώτρια αρχή δεν ανακοίνωσε αριθμό εισιτηριών, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο Κέρκυρα - Πανθρακικός δεν ήταν περισσότερα από 3.000 άτομα.

Αρα η ΑΕΚ σε ένα μόνο ματς ξεπέρασε και τα τρία ματς της Σούπερ Λίγκας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα