Φλίσκας: «Όχι στα περυσινά λάθη»

Gazzetta team
Φλίσκας: «Όχι στα περυσινά λάθη»

bet365

Το περυσινό πάθημα να γίνει μάθημα στην Ξάνθη θέλει ο Κώστας Φλίσκας, ο οποίος μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με την Βέροια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA

Για τον αγώνα με τη Βέροια: «Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τους τελευταίους δυο μήνες έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Το πρωτάθλημα για εμάς ξεκινάει απέναντι στη Βέροια. Η Βέροια έχει κάνει καλές προσθήκες μέχρι τώρα, αλλά αυτό που κοιτάμε εμείς είναι η δική μας ομάδα. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι, γιατί είναι πρεμιέρα και όταν ξεκινάς καλά το πρωτάθλημα σε πάει και στη συνέχεια καλά. Για αυτό θα πρέπει να μπούμε δυνατά στο συγκεκριμένο ματς, για να μπορέσουμε να το κερδίσουμε».

Για τους στόχους της Ξάνθης: «Σίγουρα αυτό που ζήσαμε πέρυσι, δεν αξίζει στην ομάδα μας. Για αυτό έχουμε καταλάβει τα λάθη που κάναμε πέρυσι και φέτος πρέπει να μη τα επαναλάβουμε. Πρέπει από την αρχή να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε, για να μη φτάσουμε πάλι σε αυτό το σημείο. Η ομάδα είναι πανέτοιμη. Στην προετοιμασία έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά και πιστεύω πως όλα θα πάνε μια χαρά».

Για την εικόνα που έχει από τη Βέροια: «Από ότι είδαμε τη Βέροια, έχει καλούς επιθετικούς, γρήγορους και για αυτό περιμένει στην άμυνα και βγαίνει στις αντεπιθέσεις. Αυτό θα πρέπει να το προσέξουμε για να μην την πατήσουμε. Θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι 100% στο παιχνίδι, για να μπορέσουμε να αποφύγουμε το λάθος».

Για τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ακριτικής ομάδας: «Από τη στιγμή που η ομάδα παίζει δίπλα στη Βέροια, είναι λογικό να έρθουν και οι φίλαθλοί μας. Τους θέλουμε μαζί μας και στα τελευταία παιχνίδια πέρυσι, μας έδωσαν πολύ δύναμη. Φέτος τους θέλουμε από την αρχή κοντά μας. Πρέπει να οπωσδήποτε να κερδίσουμε, πρώτα για εμάς και μετά για τον κόσμο. Γιατί αυτό που τραβήξαμε πέρυσι, όπως είπα και πριν, δεν αξίζει σε αυτή την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα