Με Κίτσιου, χωρίς Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με Κίτσιου, χωρίς Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Χωρίς τον Κλάους Αθανασιάδη λόγω τιμωρίας, αλλά με τον Κίτσιου να βρίσκεται στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς της πρεμιέρας.

Έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Καλλονή είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος το Σάββατο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του. Οι Ιάκωβος Αγγελίδης και Ζήσης Βρύζας έδωσαν το παρών στην τελευταία προπόνηση, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να δουλεύει στην τακτική και να ολοκληρώνει το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ο Στέλιος Κίτσιου προπονήθηκε κανονικά και έτσι υπολογίζεται για το ματς της πρεμιέρας, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος έχει ακόμα μία αγωνιστική τιμωρίας από την περασμένη περίοδο. Επίσης, εκτός έμειναν και οι τραυματίες Γκολάσα και Κιόσε.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν ανακοίνωσε αποστολή και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδωσαν ραντεβού στις 10.30 στην Τούμπα και εκεί θα ανακοινώσει την 18άδα για το ματς της πρεμιέρας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα