Με απουσίες η Βέροια

Με απουσίες η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Με απουσίες η Βέροια

bet365

Με απουσίες θα υποδεχτεί τη Ξάνθη η Βέροια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς ο Χοσέ Γκρανέρο δεν υπολογίζει στους Όστοϊτς, Μπαργκάν, Εσπάρθα, Μπατιόν.

Την τελευταία της προπόνηση πριν την έναρξη της νέας σεζόν έκανε σήμερα η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» υποδέχεται τη Ξάνθη και θα το πράξει αυτό χωρίς τέσσερις παίκτες. Αυτοί είναι οι τιμωρημένοι Όστοϊτς, Μπαργκάν, ο τραυματίας Εσπάρθα και ο Μπατιόν, του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο.

Αντίθετα, είναι κανονικά στην αποστολή τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καντιμοίρης, Χίναρντ, Καταλά, Καλί, Τσιάμης, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Αραγονές, Βεργώνης, Μπαρντέρα, Παυλίδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Χασελμπάινκ, Μάνος, Κάμπορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα