Στο Κορωπί Μπερίσα και Αλαφούζος

Στο Κορωπί Μπερίσα και Αλαφούζος

Νίκος Ρόλλας
Στο Κορωπί Μπερίσα και Αλαφούζος

bet365

Ο Σουηδός επιθετικός έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό, παρουσία και του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος είχε τετ-α-τετ με τον Γιάννη Αναστασίου.

Μία πρώτη γεύση από το προπονητικό κέντρο που θα γυμνάζεται σε καθημερινή βάση από εδώ και πέρα, πήρε ο Βαλμίρ Μπερίσα το Σάββατο.

Ο 19χρονος Σουηδός βρέθηκε το απόγευμα στο Κορωπί, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του «τριφυλλιού», γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και στη συνέχεια έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα... πράσινα.

Μάλιστα την Κυριακή, παρά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, ο νεαρός επιθετικός θα ξαναπάει στο «Γ. Καλαφάτης» για να γυμναστεί μαζί με τους Κλωναρίδη, Κουτρουμπή και Λαγό που έμειναν εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα, το παρών στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έδωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρακολούθησε από την αρχή το πρόγραμμα, ενώ στο τέλος είχε και ένα τετ-α-τετ με τον Γιάννη Αναστασίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα