Με 18άδα στο ΟΑΚΑ ο Λεβαδειακός

Νίκος Τσιώκος
Με 18άδα στο ΟΑΚΑ ο Λεβαδειακός

bet365

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Σάββας Παντελίδης πήρε μαζί του 18 παίκτες.

Το θέμα με το Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς στέλνει τον Λεβαδειακό μακρία από το... σπίτι του, καθώς θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που γι' αρκετά χρόνια έχει αποτελέσει έδρα του «τριφυλλιού». Οι Βοιωτοί ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους και με το πέρας της σημερινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή, που αναχώρησε το απόγευμα για την Αθήνα.

Σε αυτή ο Σάββας Παντελίδης συμπεριέλαβε 18 παίκτς και αυτοί είναι οι Στρατηλάτης, Πρζιρόφσκι, Νικολακάκης, Τόμας, Πιντέρ, Σκέμπης, Κώτσιος, Πρόγιτς, Μάγκας, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Ρ. Γκόμεζ, Κονέ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεβ, Α. Ορτέγκα, Γουόρντεν, Γιακουμάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα