Πήρε Στρακόσια ο Εθνικός

Gazzetta team
Πήρε Στρακόσια ο Εθνικός

bet365

Τον γιο του παλαίμαχου τερματοφύλακα της ομάδας, απέκτησε ο Εθνικός για την θέση του επιθετικού.

Μετά τον πατέρα του, ο Δημήτρης Στρακόσια ετοιμάζεται να φορέσει την φανέλα του Εθνικού και ονειρεύεται μια παρόμοια καριέρα... Ο μεγάλος γιος του Φώτη Στρακόσια, υπέγραψε συμβόλαιο με την νεοφώτιστη ομάδα της Γ' Εθνικής.

Ο 23χρονος επιθετικός, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, έχει βρεθεί στους Νέους του ΑΠΟΕΛ και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Αλβανία και στις Ολύμπικου Τιράνε και Χειμάρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Εθνικός Πειραιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Στρακόσια. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο γιο του πρώην τερματοφύλακα της ομάδας μας, Φώτη Στρακόσια που αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.

Ο 23χρονος και ύψους 1.94 σέντερ φορ την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα της Χειμάρα στην 2η κατηγορία του Πρωταθλήματος της χώρας του.

Ο Στρακόσια έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τους «μικρούς» του Πανιωνίου εν συνεχεία βρέθηκε στη δεύτερη ομάδα του ΑΠΟΕΛ και από εκεί αγωνίστηκε στην Ολύμπικου Τιράνε από την οποία μετακόμισε στην ομάδα της Χειμάρας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα