Μπερίσα: «Ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ» (vid)

Μπερίσα: «Ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ» (vid)

Νίκος Αθανασίου
Μπερίσα: «Ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ» (vid)

bet365

Στην Αθήνα μαζί με την αποστολή της Ρόμα ήρθε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Βαλμίρ Μπερίσα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Το gazzetta βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Σουηδός επιθετικός έφτασε στην Ελλάδα με την αποστολή της Ρόμα, (η οποία απόψε παίζει φιλικό με την ΑΕΚ) και στο αεροδρόμιο βρέθηκαν για να τον παραλάβουν ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς μαζί με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Ο Μπερίσα ήταν αρκετά ευδιάθετος παρά το ταξίδι και στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε: «Ηρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα για να παίξω στον Παναθηναϊκό και να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Ο Παναθηναϊκός μου δίνει μια καλή ευκαιρία για να εξελιχθώ. Γνωρίζω πολύ καλά τη νέα μου ομάδα».

Για το αν έχει μιλήσει με τους Σουηδούς (Μπαϊράμι, Μπεργκ) του Παναθηναϊκού ή τον Τοροσίδη (συμπαίκτη του στη Ρόμα): «Έχω μιλήσει και με τον Μπαϊράμι αλλά και με τον Τοροσίδη και μου έχουν πει τα καλυτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό. Έχω καλό προαίσθημα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για το αν αποτελεί γι αυτόν έξτρα κίνητρο η Ευρώπη: «Είναι πολύ σημαντικό πράγμα να παίζεις στην Ευρώπη. Μιλάμε για την δεύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι καλό που θα έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτή την διοργάνωση».

Για το αν η παρουσία επιθετικών όπως οι Μπεργκ και Πέτριτς τον βοηθήσουν να εξελιχθεί: «100%. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μεγάλους επιθετικούς στο ρόστερ του και αυτόι θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος παίκτης».

Για το αν είδε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μίντιλαντ: «Φυσικά και το είδα. Ο Μάρκους είναι σε εξαιρετική κατάσταση και χαίρομαι που θα παίζουμε μαζί».

Για την δική του κατάσταση: «Είμαι απόλυτα έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα