Χωρίς Ντε Μπλάσις και Σανκαρέ ο Αστέρας Τρίπολης

Gazzetta team
Χωρίς Ντε Μπλάσις και Σανκαρέ ο Αστέρας Τρίπολης

bet365

Με απουσίες ταξίδεψε στα Γιάννενα ο Αστέρας Τρίπολης για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ. Ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει σε έξι παίκτες ανάμεσά τους τον Ντε Μπλάσις και τον Σανκαρέ.

Χωρίς τους Ντε Μπλάσις και Σανκαρέ (τιμωρημένος), αλλά και τους Μπαντιμπανγκά, Τορμένα, Κοσίσκι, και Τσοκάνη θα αγωνιστεί ο Αστέρας Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός των Αρκάδων ανακοίνωσε την αποστολή η οποία θα αποτελεί ται από τους εξής: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτόκο, Κυριακόπουλος, Παπαχρήστος, Παντελιάδης, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Τσοκάνης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Ουσέρο, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Ρόλε, Πάρα και Μπακασέτας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα