Με απουσίες η Καλλονή

Gazzetta team
Με απουσίες η Καλλονή

bet365

Προβλήματα απουσιών αντιμετωπίζει η Καλλονή εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιάννης Ματζουράκης μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας μας η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Σε αυτή δε συμπεριελήφθησαν οι τιμωρημένοι από την περασμένη αγωνιστική σεζόν Χουάνμα και Μίνγκας καθώς και οι Ναβάρο, Πιπίνης και Στεφάνοβιτς που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές είναι οι Κύπρου, Χογκ, Καλτσάς, Γιορέντε, Μανούσος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Βλαστέλλης, Αγρίτης, Λεοζίνιο, Μπαρέρα, Άλεξιτς, Κειτά, Καμαρά, Αντέτζο, Γιουκαρής, Γιώργου και Μπουρούς

Η Καλλονή μας αναχωρεί σε λίγη ώρα αεροπορικώς με προορισμό την Αθήνα και από εκεί με την πτήση των τέσσερις για Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα