«Βλέπει» Πασκουάτο ο ΠΑΟΚ

«Βλέπει» Πασκουάτο ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
«Βλέπει» Πασκουάτο ο ΠΑΟΚ

bet365

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ εμφανίζεται να βρίσκεται ο μεσοεπιθετικος Κριστιάν Πασκουάτο που ανήκει στη Γιουβέντους.

Ματιές στη Serie A φαίνεται ότι ρίχνουν οι Θεσσαλονικείς και μία περίπτωση που φέρεται να απασχολεί, είναι αυτή του Κριστιάν Πασκουάτο. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός που ανήκει στη Γιουβέντους, βρίσκεται μάλιστα ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τη «Metrosport».

Ο Ιταλός άσος πάντως δίνεται δανεικός εδώ και χρόνια σε ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος, και η περασμένη σεζόν τον βρήκε στην Πάνταβο (Serie Β'), όπου είχε μία γεμάτη χρονιά με 37 συμμετοχές και 7 γκολ. Παράλληλα έχει παίξει σε Μπολόνια, Τορίνο, Μόντενα, Τριεστίνα, αλλά και Έμπολι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα