Αντσελότι: «Δεν είχα ανάγκη τον Ντι Μαρία»

Αντσελότι: «Δεν είχα ανάγκη τον Ντι Μαρία»

Gazzetta team
Αντσελότι: «Δεν είχα ανάγκη τον Ντι Μαρία»

bet365

Με προσωπική του απόφαση έμεινε εκτός από το ματς με την Ατλέτικο ο Ντι Μαρία, όπως δήλωσε ο Κάρλος Αντσελότι, ενώ ουσιαστικά... τελείωσε τον Σάμι Κεντίρα.

Άδεια για να βρει ομάδα και να συνεχίσει την καριέρα του έχει πάρει ο Κεντίρα όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα στο Σούπερ Καπ από την Ατλέτικο ο τεχνικός της «βασίλισσας», ενώ επισήμανε ότι ο Ντι Μαρία έμεινε εκτός για λόγους... τακτικής. Σχετικά με το παιχνίδι πάντως ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι προτιμάει που έχασε αυτό το τρόπαιο κι όχι εκείνο του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από λίγους μήνες.

«Δεν παίξαμε καλά σήμερα είναι η αλήθεια. Αν έπρεπε βέβαια να διαλέξω ποια ματς να χάσουμε, σίγουρα θα προτιμούσα το αποψινό σε σχέση με τον τελικό της Λισσαβόνας. Στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε περισσότερο, είχαμε την κατοχή της μπάλας, στο δεύτερο αυτό μας έλειψε και τους δώσαμε το δικαίωμα να αμυνθούν όπως ξέρουν. Θέλω όμως να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν, διότι ουσιαστικά η περσινή χρονιά σταμάτησε σήμερα», δήλωσε αρχικά ο Αντσελότι και πρόσθεσε σχετικά με την απουσία του Ντι Μαρία:

«Για λόγους τακτικής δεν έπαιξε ο Ντι Μαρία. Δεν τον χρειαζόμουν απόψε...».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού, είπε ότι: «Δεν χρειαζόμαστε άλλον επιθετικό. Είμαι χαρούμενος με τον Μπενζεμά, δεν θέλω άλλο για αυτή την θέση».

Ενώ μιλώντας για τον Σάμι Κεντίρα, προανήγγειλε την αποχώρησή του: «Του έχουμε δώσει σχετική άδεια για να φύγει. Δεν με απασχολεί σε ποια ομάδα θα καταλήξει».

Για να κλείσει λέγοντας: «Ο Χάμες στο πρώτο μέρος τα πήγε πολύ καλά, ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης μας. Στο δεύτερο με την είσοδο του Κριστιάνο έπρεπε να παίξει πιο πίσω, κάπου κουράστηκε κιόλας και τον έκανα αλλαγή. Ο Ρονάλντο δεν μπορούσε να βγάλει 90 λεπτά γι’ αυτό προτίμησα να τον έχω στην επανάληψη».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα