Οι εννέα μεταγραφές του Παναργειακού

Νίκος Μποζιονέλος
Οι εννέα μεταγραφές του Παναργειακού

bet365

Μετά την περσινή πλήρως επιτυχημένη κατά γενική ομολογία σεζόν, το καλοκαίρι ξεκίνησε για την ομάδα του Άργους με το ενδιαφέρον Ιταλών επενδυτών να μπουν δυναμικά στη διοίκηση της ομάδας.
Στον Παναργειακό υπήρξε ένας πολύ σοβαρός μεταγραφικός σχεδιασμός για την ενίσχυσή της,τόσο με παίκτες που διαθέτουν εμπειρία από ανώτερες κατηγορίες όσο και με παίκτες νεαρούς σε ηλικία. Πιο… ηχηρή κίνηση ο Μάριο Μπρέσκα που αποτελεί… βόμβα για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Αναλυτικά τις κινήσεις που έκανε ο Παναργειακός το καλοκαίρι:
- Μάριο Μπρέσκα (γεννημένος 27.12.1979),επιθετικός που έχει αγωνιστεί κατά σειρά στην Ελλάδα σε:Πανιώνιο,Ολυμπιακό Βόλου,Αστέρα Τρίπολης,Παναχαική,καθώς και στην Κύπρο σε ΑΠΟΕΛ και Ένωση Παραλιμνίου.Έχει παίξει επίσης σε Ζίλινα και την Νυρεμβέργη και έχει χριστεί διεθνής με τη χώρα του,Σλοβακία.
- Θεόδωρος Λίτσος (γεννημένος 21.12.1984),αμυντικός με πολυετή καριέρα και γεμάτες χρονιές σε Παναιτωλικό,Παναχαική,Παναιγιάλειο και Φωκικό.
- Αντώνης Λιόσης (γεννημένος 08.02.1983),επιθετικός με αξιόλογη παρουσία σε Λεωνίδιο,Θύελλα Πατρών,Παο Βάρδας,Εθνικό Αστέρα,Παναιγιάλειο,Ηρακλή Ψαχνών και Πανηλειακό.
- Παναγιώτης-Κωνσταντίνος Καρέλης ,17χρονος αριστερός χαφ.
- Άρης Ρότας,19χρονος αμυντικός, από την ομάδα Κ21 του Άρη Θεσσαλονίκης.
- Δημήτρης Παπαδόπουλος, 19χρονος επιθετικός από την ομάδα του ΠΑΟΚ Κ21.
- Αινείας Καλογέρης, 24χρονος επιθετικός με παρουσία σε Ολυμπιακό Χερσονήσου, Θήβα και ΑΕΚ.
-Κώστας Παναγιώτου (γεννημένος 11.02.1997) ,από την ομάδα του Παναθηναϊκού Κ20.
- Θοδωρής Πούτσι (γεννημένος 3.11.1992), από την ομάδα της Καλαμάτας με την οποία έκανε φοβερή σεζόν πέρσι.
Παράλληλα δοκιμάζονται διάφοροι ποδοσφαιριστές ,ενώ ήδη έχει επέλθει συμφωνία με αρκετούς από τους βασικούς συντελεστές της περσινής σεζόν.Λογικό είναι ο κόσμος που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα να έχει αυξημένες απαιτήσεις από τη φετινή χρονιά.Αναμένουμε μ’ενδιαφέρον την συνέχεια.
Πηγή: sportnew.gr
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα