Με μεταγραφές, χωρίς Σίσιτς ο ΟΦΗ

Με μεταγραφές, χωρίς Σίσιτς ο ΟΦΗ

Νίκος Τσιώκος
Με μεταγραφές, χωρίς Σίσιτς ο ΟΦΗ

bet365

Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά χωρίς τον Μίρνες Σίσιτς θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό ο ΟΦΗ. Διοικητικό Συμβούλιο και αγιασμός για τους «Ομιλίτες».

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αγιασμό και τελευταία προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τον ΟΦΗ. Στο ΔΣ συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το ματς με τον Παναιτωλικό για να ακολουθήσει ο καθιερωμένος αγιασμός.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η προπόνηση, με την οποία οι «Ομιλίτες» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι (23/8 19:15). Με το τέλος αυτής, ο Τζενάρο Γκατούζο ανακοίνωσε την αποστολή, όπου συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει στη διάθεσή του και τα πέντε μεταγραφικά αποκτήματα που ανακοίνωσε σήμερα (Λόρια, Αντελέγιε, Μέιτε, Ραζάκ, Τζορτζ), καθώς προπονούνται εδώ και αρκετό καιρό με την ομάδα του Ηρακλείου. Μάλιστα, κάποιοι εξ' αυτών συμμετείχαν και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.

Αντίθετα, δεν υπολογίζει στον Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος είναι ανέτοιμος, στους τραυματίες Αγριμάκη, Ροβίθη, καθώς και στους Μπανούση, Δαμιανάκη, Γιαγκιόζη. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Δασκαλάκης, Λόρια, Αρτόλα, Στάθης, Μιλιάζες, Μονιάκης, Αντελέγιε, Μεϊτε, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης, Φαζός, Τζορτζ, Κουτσιανικούλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα