Με Μπενίτες η αποστολή του Ολυμπιακού!

Με Μπενίτες η αποστολή του Ολυμπιακού!

Gazzetta team
Με Μπενίτες η αποστολή του Ολυμπιακού!

bet365

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τη Νίκη Βόλου και στην αποστολή βρίσκεται και ο Παραγουανός Χόρχε Μπενίτες. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μανωλάς.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αύριο τη Νίκη Βόλου (21.30) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και σήμερα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση. Σιόβας και Χολέμπας μπορεί να συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα και μάλιστα χωρίς ενοχλήσεις, αλλά θα προφυλαχθούν, ώστε να είναι έτοιμοι για το επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό. Εκτός πλάνων και ο τραυματίας Φουστέρ που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Στην αποστολή όμως θα βρίσκεται το... προτελευταίο απόκτημα, ο Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Μανωλάς. Η αποστολή για το ματς με την Νίκη Βόλου αποτελείται από τους: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκη, Διαμαντάκο, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλο, Σαλίνο και Σαβιόλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα