Σαντόμ, το νέο φαβορί! (vid)

Σαντόμ, το νέο φαβορί! (vid)

Gazzetta team
Σαντόμ, το νέο φαβορί! (vid)

bet365

Ο Ντιόπ απομακρύνεται από την ερυθρόλευκη λίστα και ο Κλεμάν Σαντόμ είναι το νέο φαβορί για τα χαφ.

Ο Ντιόπ τόνισε πως δεν έρχεται στην Ελλάδα απόψε, ενώ ο πρόεδρος της Λεβάντε υποστήριξε πως δεν υπάρχει πρόταση που να καλύπτει την ομάδα του, με τον Ολυμπιακό να κοιτάζει... αλλού και όχι τόσο την περίπτωση του Σενεγαλέζου. Στη λίστα του Μίτσελ υπάρχουν παίκτες από Γαλλία και ο Κλεμάν Σαντόμ είναι το νέο φαβορί για τα χαφ. Ο 26χρονος μέσος ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του Μπλαν.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του και σύμφωνα με τους Γάλλους έχουν αρχίσει ήδη επαφές για την απόκτησή του.

Ο 26χρονος Γάλλος πέρσι αγωνίστηκε στην Τουλούζ με τη μορφή δανεισμού, είχε 27 συμμετοχές πετυχαίνοντας και 2 γκολ. Γέννημα θρέμμα της Παρί, άρχισε την καριέρα του το 2006 και μετρά 144 συμμετοχές, ενώ έχει και 5 τέρματα. Μάλιστα, το συμβόλαιο του Σαντόμ λήγει την επόμενη περίοδο και είναι ήδη σε αναζήτηση ομάδας που να καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Οσον αφορά τον Ντιόπ, ο Σενεγαλέζος ακόμα μια φορά εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τα ερυθρόλευκα, αλλά η διοίκηση της Λεβάντε συνεχίζει να παραμένει εμπόδιο...

Στο θέμα του φορ, όλοι περιμένουν την 26η Αυγούστου, ημέρα που θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Πουλίδο. Ο Μεξικανός ευελπιστεί σε δικαίωση, ώστε να τεθεί άμεσα στα ερυθρόλευκα πλάνα. Οι Ισπανοί πάντως επέμεναν και σήμερα για τον Ζόνας, όχι όμως στα 3.5-4 εκατ. που ανέφεραν. Εξάλλου, όσο περνούν οι μέρες τόσο η τιμή του Βραζιλιάνου θα πέφτει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα