Προπόνηση με Ρούντι για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Προπόνηση με Ρούντι για Ξάνθη

bet365

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της Ξάνθης έκανε σήμερα ο νεοαποκτηθείς Ρούντι, που ακολούθησε μέρος αυτής.

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές της Σκόντα, αφού πραγματοποίησαν την επίσημη φωτογράφιση, έκαναν προπόνηση στα Πηγάδια. Σε αυτή έδωσε το παρών και ο Ρούντι, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα και ο οποίος ακολούθησε ένα μέρος της.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, με τον Σάκη Τσιώλη να έχει άπαντες στη διάθεσή του πλην του Τριάδη. Τέλος, η προετοιμασία των ακριτών για το ματς της Κυριακής με τη Βέροια (24/8 19:15) θα ολοκληρωθεί αύριο με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα