Οι πανηγυρισμοί της Ζίμπρου και η... Μέρκελ! (pics)

Οι πανηγυρισμοί της Ζίμπρου και η... Μέρκελ! (pics)

Gazzetta team
Οι πανηγυρισμοί της Ζίμπρου και η... Μέρκελ! (pics)

bet365

Όλη η Μολδαβία πανηγυρίζει τη νίκη της Ζίμπρου επί του ΠΑΟΚ και ο Πρωθυπουργός της χώρας, Γιούριε Λεάνκα, μιμήθηκε την Άνγκελα Μέρκελ πανηγυρίζοντας στα αποδυτήρια με τους παίκτες.

Η Ζίμπρου κέρδισε τον ΠΑΟΚ και το... γλέντι σε όλη τη Μολδαβία καλά κρατεί για τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Μάλιστα, έχει και τη... σφραγίδα της Άνγκελα Μέρκελ. Όπως η Καγκελάριος της Γερμανίας, που πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες της Εθνικής την κατάκτηση του Μουντιάλ στη Βραζιλία, έτσι έπραξε και ο Πρωθυπουργός της Μολδαβίας.

Ο Γιούριε Λεάνκα πήγε στα αποδυτήρια της Ζίμπρου και πανηγύρισε μαζί με τους ποδοσφαιριστές τη νίκη σε βάρος του «Δικεφάλου» του Βορρά. Βέβαια, η σύγκριση με τη Μέρκελ γίνεται από τη ρουμανική ιστοσελίδα adevarul.ro, με αφορμή τα όσα έγραψε ο ίδιος ο Λεάνκα στη σελίδα του στο facebook.

«Μπράβο Ζίμπρου Κισινάου! Είμαι χαρούμενος που οι ποδοσφαιριστές μας κέρδισαν τον ΠΑΟΚ και έχουν την ευκαιρία να προκριθούν στο Γιουρόπα Λιγκ», ήταν το σχόλιό του, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και με τους παίκτες της Ζίμπρου.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα