Μπήκε και ο Κατίδης

Μπήκε και ο Κατίδης

Νίκος Τσιώκος
Μπήκε και ο Κατίδης

bet365

Ο Γιώργος Κατίδης μπήκε και αυτός στις προπονήσεις της Βέροιας, αλλά δύσκολα θα είναι στην αποστολή για την πρεμιέρα με τη Ξάνθη (24/8 19:15), όπως και ο Γεωργιάδης.

Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Βέροιας αποτελούν οι Γιώργος Γεωργιάδης και Γιώργος Κατίδης. Αμφότεροι μπήκαν στις προπονήσεις της «βασίλισσας του Βορρά», όμως δύσκολα θα βρεθούν στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (24/8 19:15) με τη Ξάνθη, καθώς δεν έχουν πολλές προπονήσεις στα πόδια τους.

Επίσης, εκτός θα μείνουν τόσο οι τιμωρημένοι Όστοϊτς, Μπαργκάν όσο και ο τραυματίας Εσπάρθα, ο οποίος ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα περιελάμβανε στημένες φάσεις και οικογενειακό δίτερμα, όπου ο Χοσέ Γκρανέρο έδειξε τα πλάνα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στη Σκόντα.

Αυτή θα αποτελείται, αν δεν αλλάξει κάτι, από τον Καντιμοίρη, που θα είναι κάτω από τα δοκάρια, τον Μαλόν δεξιά στην άμυνα, τον Αμαραντίδη αριστερά και τους Βέρτζο, Καταλά στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Βεργώνης, Βάσκες και μπροστά τους ο Παυλίδης. Στην επίθεση δεξιά ο Χασελμπάινκ, αριστερά ο Ντουμίτρου και στην κορυφή ο Μπεν σε σχηματισμό 4-2-1-3 η 4-2-3-1.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας θα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (23/8), της οποίας θα προηγηθεί ο αγιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ με το πέρας αυτής θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα