Πήρε εισιτήρια ο Παναθηναϊκός

Πήρε εισιτήρια ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Πήρε εισιτήρια ο Παναθηναϊκός

bet365

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ απέναντι στον γηπεδούχο Λεβαδειακό, αφού η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι πήρε 12.500 εισιτήρια.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους πως μετά την πρωινή σύσκεψη έχει προς διάθεση 12.500 εισιτήρια για τον αγώνα Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. την Κυριακή 24/8, ώρα 21:30, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ SuperLeague 2014/15.

Η διάθεση ξεκινά από σήμερα έως τις 18:00 στα εκδοτήρια της Λεωφόρου Θύρα 4 και συνεχίζεται έως αύριο Σάββατο 23/8 από τις 10:00 έως τις 18:00.

Την ημέρα του αγώνα Κυριακή 24/8, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα έχει ανοικτά εκδοτήρια για τους φιλάθλους από τις 19:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης στα εκδοτήρια του σταθμού Ειρήνης και στο Βορειοανατολικό τμήμα του Ο.Α.Κ.Α. (Πύλη 12).

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού βρίσκονται στις Θύρες 35 και 1 με κόστος 15 Ευρώ και στη Θύρα 9 με κόστος 20 Ευρώ.

Οι φίλαθλοι μπορούν να εξυπηρετηθούν στο χώρο στάθμευσης Δ του Ο.Α.Κ.Α.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα