Στον Πανιώνιο και ο Κολοβός

Gazzetta team
Στον Πανιώνιο και ο Κολοβός

bet365

Εκτός από τον Αυλωνίτη, στον Πανιώνιο αναμένεται να δοθεί δανεικός και ο Δημήτρης Κολοβός, αφού αμφότεροι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μίτσελ για φέτος.

Σε.. γνώριμα λημέρια πρόκειται να επιστρέψει ο Δημήτρης Κολοβός από τη νέα σεζόν. Μαζί με τον Τάσο Αυλωνίτη μετακόμισαν από την Πλατεία στον Πειραιά μετά το τέλος του περσινού πρωταθλήματος, αμφότεροι όμως θα φορέσουν ξανά τα κυανέρυθρα τη χρονιά που έρχεται.

Κανείς εκ των δύο άλλωστε δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κι ενημερώθηκαν πως θα συνεχίσουν ως δανεικοί την καριέρα τους. Για τον Αυλωνίτη εμφανίζεται να υπάρχει ήδη οριστική συμφωνία το τελευταίο διήμερο, αλλά τον ίδιο προορισμό φαίνεται ότι προτιμάει και ο Κολοβός σύμφωνα με τη «Sportday», αφού στο εξωτερικό δεν είναι σίγουρο πως θα είχε εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής κι έτσι η επιστροφή του στον Πανιώνιο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα